Uponor AB

Västmanlands län

Information

Uponor AB är en verksamhet som finns i Surahammar. I Uponor AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Blom, Lars Åke som är född 1949 och har titeln Extern firmatecknare, Holtstrand, Per Erik som är född 1968 och har titeln Extern firmatecknare, Mårtensson, Per Håkan som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Ferding, Karl Niclas som är född 1964 och har titeln Extern VD, von Graevenitz, Georg Peter Alexander som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Carlsson, Karl-Oscar Robin som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamotHall, Jari Seppo Johannes som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Jansson, Helena Viktoria som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Torgny som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantGranholm, Bo Mickael som är född 1962 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantStenberg, Jeanette Milia som är född 1968 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantKPMG AB som är född och har titeln RevisorHansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Uponor AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Uponor AB på telefon 0223-38000.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av VVS- och rörprodukter innefattande rör, PVC-rör, polyetenrör, relingrör, rördelar, rörsystem, brunnar, avloppsanläggningar, elinstallationsrör, kabelskyddsrör och separatorer jämte delar därtill samt direktskummad stålkuvert och rör för energisystem samt därmed förenlig verksamhet. Därutöver skall bolaget äga och förvalta fast och lös egendom.

Idag är Uponor AB av bolagstypen Aktiebolag.

Uponor AB är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Surahammar arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Uponor AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-03-16 och Uponor AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-08-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Uponor AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Blom, Lars Åke -Carlsson, Karl-Oscar Robin -Ferding, Karl Niclas -Holtstrand, Per Erik -Jansson, Helena Viktoria -Mårtensson, Per Håkan -von Graevenitz, Georg Peter Alexander Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Uponor AB har 556690-0808 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.