Håkan Andersson Skogsvård AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva avverkning, skogsvård och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Håkan Andersson Skogsvård AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Surahammar så är Håkan Andersson Skogsvård AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Surahammar arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Surahammar och i Västmanlands län. Redan 2006-03-21 så skapades Håkan Andersson Skogsvård AB och bolaget är har F-skattsedel Håkan Andersson Skogsvård AB har haft det sedan 2006-08-17.

Håkan Andersson Skogsvård AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-08-10

556700-2901 är organisationsnummret för bolaget som finns i Surahammar.

Just nu är Håkan Andersson Skogsvård AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Håkan Andersson Skogsvård AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Håkan Andersson Skogsvård AB är Andersson, Nils Ingvar Håkan som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Malin Maria som är född 1975 och har titeln Suppleant, Ekström, Bo Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .