Nordisk Kraftteknik AB

Västmanlands län

Information

Bolaget ska bedriva byggnation och konstruktion inom el och mekanik samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nordisk Kraftteknik AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Surahammar så är Nordisk Kraftteknik AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Surahammar arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Surahammar och i Västmanlands län. Redan 2006-07-04 så skapades Nordisk Kraftteknik AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556707-0106 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Surahammar.

Just nu är Nordisk Kraftteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Nordisk Kraftteknik AB så går det att nå dem via telefon på 0220-36924 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nordisk Kraftteknik AB är Andersson, Alf Torbjörn som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Gerd Kristina som är född 1941 och har titeln Suppleant, Ekström, Bo Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .