Brandskolan HZ AB

Västmanlands län

Information

Bolaget ska bedriva destruering av tryckkärl, konsult- och utbildningsverksamhet inom räddningstjänst- och bevakningsnära verksamheter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Brandskolan HZ AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Surahammar så är Brandskolan HZ AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Surahammar arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Surahammar och i Västmanlands län. Redan 2006-09-05 så skapades Brandskolan HZ AB och bolaget är har F-skattsedel Brandskolan HZ AB har haft det sedan 2006-12-23.

Brandskolan HZ AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-12-23

556710-2883 är organisationsnummret för bolaget som finns i Surahammar.

Just nu är Brandskolan HZ AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Brandskolan HZ AB så går det att nå dem via telefon på 070-5228979 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Brandskolan HZ AB är Zwicknagel, Hans Michael som är född 1955 och har titeln VD, Zwicknagel, Hans Michael som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Borell, Lena Kristina som är född 1955 och har titeln Suppleant, Sjödén, Ann Ulrica som är född 1969 och har titeln Revisor, Exit US Revision & Konsult AB som är född och har titeln Revisor, .