Wirsbo Bud & Transport AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Wirsbo Bud & Transport AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Surahammar här finns det många olika Aktiebolag. Wirsbo Bud & Transport AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Surahammar jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Wirsbo Bud & Transport AB är momsregistrerat sedan2007-04-06 och har organisationsnummer 556714-6807.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0223-34080 alternativt besöka eller skicka post till Wirsbo Bud & Transport AB på följande adress Sörbomsv. 8, 730 61, Virsbo.

Wirsbo Bud & Transport AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-03-15.

I Wirsbo Bud & Transport AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , , Segerberg, Anita Margareta som är född 1955 och har titeln Suppleant , . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra transporter och godshantering, uthyrning av personal, inköp och försäljning av träningsmaskiner och redskap inom sportutrustning, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.