Virsbo Byggservice AB

Västmanlands län

Information

Virsbo Byggservice AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Surahammar som är den kommunen där Virsbo Byggservice AB finns. I Surahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Virsbo Byggservice AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Virsbo Byggservice AB har haft sedan 2007-02-08. Virsbo Byggservice AB har funnits sedan och 2007-02-08 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Virsbo Byggservice AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Enebbav. 2, 730 61, Virsbo men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5311187.

Surahammar arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Virsbo Byggservice AB Privat, ej börsnoterat.

Virsbo Byggservice AB har idag 556718-2992 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Virsbo Byggservice AB

Bolaget ska bedriva byggnadsreparationer och lokalvård samt därmed förenlig verksamhet.

I Virsbo Byggservice AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Backström, Sten Olav som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Backström, Birgitta Margareta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Wallnor, Bert Lennart Hugo som är född 1943 och har titeln Revisor, Östlund, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .