Lisjö Säteri AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva stuteri, jordbruk, djurskötsel, jakt och viltvård, entreprenadverksamhet inom bygg och anläggning samt konsultverksamhet inom dessa områden. Vidare skall bolaget äga och förvalta fastigheter, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lisjö Säteri AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Surahammar så är Lisjö Säteri AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Surahammar arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Surahammar och i Västmanlands län. Redan 2007-01-09 så skapades Lisjö Säteri AB och verksamheten är har F-skattsedel Lisjö Säteri AB har haft det sedan 2007-07-30.

Lisjö Säteri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-07-30

556719-8154 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Surahammar.

Just nu är Lisjö Säteri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Lisjö Säteri AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lisjö Säteri AB är Edeen, Charlotte Karin Margareta som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Edeen, David Henrik som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Edeen, Erik Henrik Nils som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Dalestig, Carl Michael som är född 1969 och har titeln Revisor, Revisi revision & rådgivning AB som är född och har titeln Revisor, .