Björn Hedlunds Åkeri AB

Västmanlands län

Information

Björn Hedlunds Åkeri AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Surahammar som är den kommunen där Björn Hedlunds Åkeri AB finns. I Surahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Björn Hedlunds Åkeri AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Björn Hedlunds Åkeri AB har haft sedan 2007-02-15. Björn Hedlunds Åkeri AB har funnits sedan och 2007-02-15 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Björn Hedlunds Åkeri AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Voltv. 14, 730 60, Ramnäs men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0220-35929.

Surahammar arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Björn Hedlunds Åkeri AB Privat, ej börsnoterat.

Björn Hedlunds Åkeri AB har idag 556722-3507 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Björn Hedlunds Åkeri AB

Bolaget ska bedriva åkeri och därmed förenlig verksamhet.

I Björn Hedlunds Åkeri AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hedlund, Björn Olof som är född 1954 och har titeln VD, Hedlund, Björn Olof som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekman, Signe Ann-Britt som är född 1957 och har titeln Suppleant, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisor, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor.