Monica Allvin Städservice i Surahammar AB

Västmanlands län

Information

Bolagets verksamhet skall vara städverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Monica Allvin Städservice i Surahammar AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Surahammar så är Monica Allvin Städservice i Surahammar AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Surahammar arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Surahammar och i Västmanlands län. Redan 2007-02-20 så skapades Monica Allvin Städservice i Surahammar AB och bolaget är har F-skattsedel Monica Allvin Städservice i Surahammar AB har haft det sedan 2007-03-01.

Monica Allvin Städservice i Surahammar AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-01

556724-2085 är organisationsnummret för bolaget som finns i Surahammar.

Just nu är Monica Allvin Städservice i Surahammar AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Monica Allvin Städservice i Surahammar AB så går det att nå dem via telefon på 070-2930701 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Monica Allvin Städservice i Surahammar AB är Allvin, Monica Elisabet som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Allvin, Per Henrik som är född 1976 och har titeln Suppleant, Ekström, Bo Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .