LML Rör & Svets AB

Västmanlands län

Information

LML Rör & Svets AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Surahammar som är den kommunen där LML Rör & Svets AB finns. I Surahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. LML Rör & Svets AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket LML Rör & Svets AB har haft sedan 2007-05-17. LML Rör & Svets AB har funnits sedan och 2007-05-17 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till LML Rör & Svets AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Trädgårdsv. 11, 735 31, Surahammar men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8264047.

Surahammar arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är LML Rör & Svets AB Privat, ej börsnoterat.

LML Rör & Svets AB har idag 556726-0400 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för LML Rör & Svets AB

Bolagets verksamhet ska omfatta nybyggnation, service och konsultuppdrag inom vvs och industrirör, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I LML Rör & Svets AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundgren, Per Niclas Gunnar som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Marie Caroline som är född 1980 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Anders som är född 1972 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .