T Orpana:s Bygg o anläggning konsult AB

Västmanlands län

Information

T Orpana:s Bygg o anläggning konsult AB är ett bolag som finns i Surahammar. I T Orpana:s Bygg o anläggning konsult AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Orpana, Tuomo Niilo som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Orpana, Iida-Sofia Kaarina som är född 1986 och har titeln Suppleant, Ekström, Bo Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med T Orpana:s Bygg o anläggning konsult AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå T Orpana:s Bygg o anläggning konsult AB på telefon .

Bolaget skall bedriva byggkonsultering och därmed förenlig verksamhet.

Idag är T Orpana:s Bygg o anläggning konsult AB av bolagstypen Aktiebolag.

T Orpana:s Bygg o anläggning konsult AB är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Surahammar arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

T Orpana:s Bygg o anläggning konsult AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-03-29 och T Orpana:s Bygg o anläggning konsult AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-03-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för T Orpana:s Bygg o anläggning konsult AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

T Orpana:s Bygg o anläggning konsult AB har 556726-9880 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.