Mäklarbyrån Mari Kautto AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Surahammar och Mäklarbyrån Mari Kautto AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Mäklarbyrån Mari Kautto AB är ett av dem. Statusen för Mäklarbyrån Mari Kautto AB är att Bolaget är aktivt.

Mäklarbyrån Mari Kautto AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-04-05. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Surahammar där företaget finns i jobbar för att företag som Mäklarbyrån Mari Kautto AB ska trivas.

Mäklarbyrån Mari Kautto AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-24. I Surahammar så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förmedling av fastigheter, bostadsrätter, tomter, lokaler och rörelser samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mäklarbyrån Mari Kautto AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-24.

Idag är Mäklarbyrån Mari Kautto AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Surahammar.

Vill man komma i kontakt med Mäklarbyrån Mari Kautto AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-30410.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Mäklarbyrån Mari Kautto AB är Kautto, Mari Kirsi Marjaana som är född 1971 och har titeln VD, Kautto, Mari Kirsi Marjaana som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Kautto, Martti Kalevi som är född 1948 och har titeln Suppleant, Andersson, Kersti Heléne som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Mäklarbyrån Mari Kautto AB har 556727-8170 som sitt organisationsnummer.