Gråna Marine AB

Västmanlands län

Information

Bolaget ska arbeta med personaluthyrning inom marina sektorn, utföra marina entreprenader och konsulttjänster som sjökapten, bygga och renovera mindre passagerafartyg och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gråna Marine AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Surahammar så är Gråna Marine AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Surahammar arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Surahammar och i Västmanlands län. Redan 2007-05-08 så skapades Gråna Marine AB och företaget är har F-skattsedel Gråna Marine AB har haft det sedan 2007-08-03.

Gråna Marine AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-08-03

556729-4060 är organisationsnummret för företaget som finns i Surahammar.

Just nu är Gråna Marine AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Gråna Marine AB så går det att nå dem via telefon på 0220-26090 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gråna Marine AB är Nyvall, Bengt Axel som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyvall, Evelina Linnéa som är född 1984 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Kent Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Lundqvists Revisionsbyrå i Västerås Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .