Sura El AB

Västmanlands län

Information

Sura El AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Surahammar som är den kommunen där Sura El AB finns. I Surahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sura El AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Sura El AB har haft sedan 2007-07-30. Sura El AB har funnits sedan och 2007-07-30 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Sura El AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Enbärsv. 5, 735 37, Surahammar men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0220-31070.

Surahammar arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Sura El AB Privat, ej börsnoterat.

Sura El AB har idag 556730-3671 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sura El AB

Bolaget ska bedriva elinstallationer, elautomation och konsultverksamhet inom el och energi, samt kapitalförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

I Sura El AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Stig Tommy som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Jensen, Helle Möller som är född 1960 och har titeln Suppleant, Hansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .