STH Kyl & Elservice

Västmanlands län

Information

560403-XXXX är organisationsnummer för bolaget STH Kyl & Elservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som STH Kyl & Elservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Surahammar som är den kommunen som STH Kyl & Elservice finns i.

STH Kyl & Elservice har varit registrerat sedan 1989-02-22 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för STH Kyl & Elservice så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

STH Kyl & Elservice är och det finns flera bolag i Surahammar som också är .

Firmatecknare för STH Kyl & Elservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med STH Kyl & Elservice så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Reparation och återförsäljning av hushållsmaskiner, oljeprodukter samt montering av tvättstugeutrustningar och reparation av dito.

Det finns olika personer som har en koppling med STH Kyl & Elservice och det är Gmeiner, Hans som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,