Västerås Vävgross

Västmanlands län

Information

590202-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Västerås Vävgross. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Västerås Vävgross är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Surahammar som är den kommunen som Västerås Vävgross finns i.

Västerås Vävgross har varit registrerat sedan 2008-05-14 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-07-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Västerås Vävgross så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

Västerås Vävgross är och det finns flera verksamheter i Surahammar som också är .

Firmatecknare för Västerås Vävgross är följande:

Vill ni komma i kontakt med Västerås Vävgross så kan ni göra det på telefon genom 0220-31002 eller genom brev på följande adress:

Handel med vävmaterial och tillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med Västerås Vävgross och det är Westberg, Tommy Antero som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,