Surahammars Oljeprodukter

Västmanlands län

Information

590907-XXXX är organisationsnummer för bolaget Surahammars Oljeprodukter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Surahammars Oljeprodukter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Surahammar som är den kommunen som Surahammars Oljeprodukter finns i.

Surahammars Oljeprodukter har varit registrerat sedan 1991-09-03 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Surahammars Oljeprodukter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Surahammars Oljeprodukter är och det finns flera bolag i Surahammar som också är .

Firmatecknare för Surahammars Oljeprodukter är följande:

Vill ni komma i kontakt med Surahammars Oljeprodukter så kan ni göra det på telefon genom 0220-33075 eller genom brev på följande adress:

Handel med oljeprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Surahammars Oljeprodukter och det är Johansen, TOMMY Gunnar som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,