Nettans Massage o Friskvård

Västmanlands län

Information

Nettans Massage o Friskvård är ett av många verksamheter som finns i Surahammar. Det är nämligen den kommunen som Nettans Massage o Friskvård finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Nettans Massage o Friskvård är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-09-02.

Nettans Massage o Friskvård som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2003-08-08. Men sedan 2004-09-02 så har Nettans Massage o Friskvård varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nettans Massage o Friskvård så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2406771.

Surahammar arbetar för att verksamheter som Nettans Massage o Friskvård ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Nettans Massage o Friskvård. Det finns flera verksamheter i Västmanlands län.

Massage, terapier, kursverksamhet, utbildning, friskvård. Försäljning av massage- och friskvårdsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nettans Massage o Friskvård är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nettans Massage o Friskvård och det är följande personer, Lundberg, Anette Sofie som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Nettans Massage o Friskvård är 590908-XXXX.